Beise terrasse i Oslo og omegn? – MalerOslo tar jobben

På tide å male terrassen? Etter lange vintermåneder er det få ting som frister mer enn feriedager med grilling og sol på terrassen. Terrassen må tåle tøft vær, harde vinternetter og kontinuerlig bruk i sommerhalvåret. Derfor er det avgjørende å gi den nødvendig behandling og vedlikehold for å holde den i god stand og sikre lang levetid.

93 93 77 99
Bla nedover

Selv den mest nedslitte terrassen kan bli fin igjen med profesjonell hjelp

Selv den mest nedslitte terrassen kan bli fin igjen med profesjonell hjelp. Frisk opp treplattingen med nye strøk med maling eller beis. Ved hjelp av grundig forarbeid og to friske strøk kvalitetsmaling (eller beis) sørger MalerOslo for å gi nytt liv til gammelt og slitt treverk.

Et malt interiør

Bør du olje, beise eller male terrassen?

Før du starter behandlingen, må du bestemme deg for om du vil olje, beise eller male terrassen. Hva er egentlig forskjellene her? Hva beskytter terrassen best? Og hvordan oppnår du det peneste og mest varige resultatet? Ta kontakt med MalerOslo i dag slik at vi kan hjelpe deg med gode råd og et uforpliktende tilbud for å få jobben fagmessig utført av malere med lang erfaring.

Er det å male terrassen alltid det beste?

Maling er en dekkende behandling som legger seg på overflaten av treverket, slik at mye av den synlige trestrukturen blir borte. Mange ønsker en mer gjennomsiktig løsning som gir et mer naturlig utseende, noe som olje og beis er mye bedre på enn maling. I tillegg er et terrassegulv mer utsatt for slitasje enn en husvegg, slik at det er lurt å velge en behandling som trenger godt inn i treverket, akkurat som olje og beis gjør.

Et malt interiør

Påføre olje eller beise terrassen?

Den største forskjellen på olje og beis er knyttet til hvor ofte du trenger å gjøre vedlikehold og utseendet på treverket, med andre ord hvor ofte du må påføre olje eller beise terrassen.

Olje har kortere holdbarhet enn beis. Med oljebehandling må du påføre nye lag hver sesong for å beskytte treverket optimalt. Til gjengjeld trenger olje bedre inn i treverket og gir en helt annen naturlig glød sammenlignet med beis som benytter fargepigmenter.

Hvis vedlikehold av terrassen er noe du helst vil unngå, bør du ikke velge olje. Da er det å beise terrassen et bedre valg. De vanligste beistypene varer mellom 2-4 år og trenger godt inn i treverket. Med beis har du også mange flere fargealternativer enn det som finnes for olje, og fargevalg er ofte viktig når du behandler terrassen.

Et malt interiør

Hvordan får jeg best mulig resultat ved å beise terrassen?

Å jobbe med beis krever fokus for å oppnå et jevnt resultat. Beis inneholder fargepigmenter som er viktig å få jevnt fordelt. Fargen i beisen gir beskyttelse til treverket, på samme måte som høy solfaktor beskytter huden vår. Dette sikrer et pent og varig resultat som forebygger fremtidige råteskader.

Ønsker du et garantert profesjonelt resultat anbefaler vi deg å kontakte MalerOslo for et uforpliktende tilbud. Vi har lang erfaring med en rekke typer terrasser, både når det gjelder olje, beis og maling.

Valg av farge for å male terrassen

Ikke se på uteområdet med kun praktiske øyne; du skal også skape en hyggelig atmosfære. På samme måte som du setter sammen farger og materialer innendørs, bør du gjøre det samme utendørs. Velg terrassebeis i en farge som står i stil med omgivelsene og huset.

Kanskje du har lyst til å eksperimentere med flere farger på terrassen? Plantekasser, hagemøbler eller andre detaljer i matchende farger kan gi et lekkert og spennende uttrykk.

MalerOslo har lang erfaring med å male terrasser rundt Oslo, og sørger alltid for en profesjonell løsning som varer i mange år. Vi bidrar dessuten gjerne med gode tips og innspill for å gi kunden et helhetlig og flott utendørsområde totalt sett.

93 93 77 99

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss