Omsorg // Post #12

Dato:

Februar 2023

Lesetid:

1 min.

Forfatter:

Cornelius Olejarz - Grunnlegger / Administrerende direktør

Kapittel 7: Omsorg

Hei!

 

I dag avslutter vi en maleserie med en miniartikkel om å ta vare på husets, garasjens og andre bygningers trefasade.

 

For å sikre at trefasaden varer lenge, må du bevare malingens egenskaper. For å gjøre det, hold fasaden ren ved å vaske når den er skitten. Hvor ofte det kan være, avhenger av om du har sand eller saltvann (for det meste sjø) i nærheten av bygningen. For vasking av huset anbefaler vi Husvask (ikke sponset).


Ren fasades tilstand kan lettere inspiseres. Det anbefales å utføre inspeksjon for eventuelle skader, sprekker og hull, peeling maling, luftbobler, råtne eller stå av planker en gang i året etter 2-3 år fra maling. Eventuelle skader som er funnet, bør håndteres, for eksempel sprekker skal fylles, bart tre skal primeres og males. Derfor er det godt å beholde litt ekstra bøttemaling vi brukte sist. Bare husk at den må lagres i en positiv temperatur om vinteren.


Det var det! Dette var den siste miniartikkelen i serien om husmaling og malingsrelatert arbeid. Vi håper du finner nyttig informasjon vi delte.

 

Er det noe du tenker på? Vi lytter. Ring eller tekstmelding oss (93 93 77 99), send en e-post (post@maleroslo.com), Privat melding eller kommenter på Facebook, eller kontakt oss via nettstedsskjema på maleroslo.com/contact

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss