Et malt hus Et malt hus

Maling av innvendig tak

Planer om å male tak inne? Innvendig tak har en tendens til å bli skjoldete over tid. Sot fra peis og ovner er dessuten ofte vanskelig å vaske vekk. Ved å overlate jobben til en profesjonell maler som MalerOslo, kan du være sikker på at resultatet flott og at overflaten holder seg godt over tid.

Det er fullt mulig å male taket selv, men det å male tak med et perfekt resultat kan være veldig krevende. Du trenger riktig type maling, utstyr, grunning og påføringen må gjøres på riktig måte slik at du unngår glansskjolder og overlappinger.

93 93 77 99
Bla nedover

Matt maling for å male tak inne

De fleste velger å male tak inne ved å benytte en matt type maling som har lav glansgrad, for eksempel 02 eller 03. Denne typen maling vil skjule eventuelle ujevnheter i underlaget eller spor fra malerullen bedre enn en blankere maling. Malingen som passer til platetak kalles ofte Takmatt.

For å få et jevnt og pent resultat, er det viktig å male hele taket i ett strekk, uten å la malingen tørke mellom strøkene. Dette kalles å male vått-i-vått, og det forhindrer at det blir synlige skjøter eller overlapp der man har malt over tørr maling. Det betyr at man må jobbe raskt og effektivt, og ha nok maling tilgjengelig før man begynner.

Et malt hus Et malt hus

Vask gir skjolder i taket

Siden matt malingstype som regel benyttes for å male tak innvendig har det lett for å oppstå glansskjolder når man vasker taket. Tak skal derfor ikke vaskes på samme måte som vegger, og du får et mye bedre resultat ved å male taket på nytt.

Siden taket må males vått-i-vått er det ofte krevende å male store tak, som f.eks. stuetak på egen hånd uten den nødvendige erfaringen og utstyret som trengs for å få et jevnt og pent resultat.

Ved å benytte profesjonelle håndverkere fra Maler Oslo, er du sikret et perfekt resultat på malerjobben. Vi kan vise til en lang rekke fornøyde kunder i Oslo og omegn, noe du kan lese mer om under referanser.

Et malt hus

Pris på maling av tak

Vi kommer gjerne på gratis befaring, og du får alltid et uforpliktende pristilbud før vi inngår avtale. Ved å forholde deg til en fastpris trenger du ikke å bekymre deg over uforutsette kostnader, og kan være sikker på at jobben blir utført i ryddige former.

Målet vårt er at du som kunde skal bli fornøyd med resultatet, både utseendemessig og kvalitetsmessig slik at du kan nyte godt av malerarbeidet i mange år. Det skal være enkelt å se at man har benyttet en profesjonell maler når det gjelder kvaliteten på utført arbeid, og med MalerOslo på laget kan du være sikker på at boligen din får en fantastisk flott finnish.

Et malt hus

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss