Et malt hus

Male baderom og renovering av bad

Det å renovere baderom er som regel ingen billig affære. Dersom badet ditt er i god stand, og kun trenger «makeover», bør du heller vurdere å male baderommet. Dette er kostnadsbesparende sammenlignet med å skifte ut interiøret, og du står dessuten fritt til å velge nøyaktig farge og stil.

Når det gjelder maling av baderom er det mange som velger å benytte seg av en profesjonell malermester. En viktig grunn til dette er at det er mer krevende å male et våtrom enn andre rom som f.eks. et soverom. Riktig teknikk når det gjelder forberedelser, grunning og valg av malingstype er essensielt for å forhindre fremtidige fuktskader.

93 93 77 99
Bla nedover

Lang erfaring med å male baderom

MalerOslo har ekspertisen du trenger for å male våtrommet med et profesjonelt resultat og med riktig teknikk, slik at du ikke trenger å bekymre deg over at fuktskader skal komme snikende over tid. Vi har lang erfaring, og kan vise til en rekke fornøyde kunder i Oslo og omegn som har benyttet våre tjenester til å fornye badet.

Hvis du ønsker et uforpliktende pristilbud på maling av badet ditt, kan du klikke deg videre nedenfor, så sørger vi for en tilbakemelding. Vi kommer dessuten gjerne på befaring for å diskutere prosjektet, og vi kommer gjerne med forslag på fargevalg og malingstype.

Et malt hus Et malt hus

Valg av våtromsmaling

På bad og andre våtrom skal det brukes våtromsmaling som tåler fuktighet og å bli utsatt for vann direkte. Våtromssystemet, som består av grunning, våtromstapet og våtromsmalingen, hindrer vann i å trenge gjennom overflaten og hindrer fuktskader.

I tillegg til å være vannavvisende inneholder våtromsmaling også sopphindrende midler. Den kan brukes på betong, puss, sponplater, gipsplater og lignende, og kan blandes til og fås i et hav av ulike farger og stiler, fra varme gylne til kjølige friske eller elegante mørke.

Våtromsmaling er en god løsning for baderom og vaskerom, spesielt i nærheten av steder der det kan komme vannsprut, samt på kjøkkenet rundt kjøkkenvasken. Våtromsmaling lager en solid overflate og kan derfor også brukes på steder der veggene ofte skal tørkes av med en våt klut, som bak kokeplater. God våtromsmaling er nemlig lett å rengjøre.

Et malt hus

Våtromsmaling for å renovere bad

En måte å fornye badet på er å benytte våtromsmaling i stedet for fliser eller baderomspanel. Våtromsmalingen er egnet for både vegger og tak, og tåler godt vannsprut og fuktighet. Den kan til og med brukes i dusjen og rundt badekaret, så lenge underlaget er riktig behandlet med våtromsplater og våtromsmembran.

Det finnes ulike løsninger for å dele inn badet i våte og tørre soner. Du kan for eksempel bruke våtromsmaling i de våte sonene, og vanlig interiørmaling i de tørre sonene. Eller du kan ha fliser eller baderomspanel i dusjen, og interiørmaling i resten av rommet. Men husk at hele badet vil bli utsatt for fuktighet i større eller mindre grad, så det kan være lurt å velge en maling som er spesielt laget for våtrom.

Det er mye å tenke på når man skal male baderommet på riktig måte, sammenliknet med tørre rom. Kontakt MalerOslo i dag så gir vi deg et tilbud på et skinnende flott bad som du kommer til å ha glede av i mange år fremover.

Et malt hus

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss