Et malt hus

Male gang og korridor

Planer om å male gangen? Det å male gang og korridor med friske nye malingsstrøk bidrar til et hyggelig hjem med en god flyt mellom rommene. Du kan for eksempel bruke samme farge på veggene i gang og korridor, eller velge en nyanse som harmonerer med fargene i de tilstøtende rommene.

Det er ofte mye slitasje på overflatene i gang og korridor, noe som gjør at det er viktig å tenke på valg av malingstype. Gang og korridor er ofte utsatt for mye trafikk, støv, skitt og merker fra sko, klær og møbler. Det er derfor lurt å velge en slitesterk maling som tåler vask og rengjøring, samt en farge som ikke viser smuss så lett.

93 93 77 99
Bla nedover

MalerOslo har lang erfaring med å male overflater som trenger slitesterk behandling.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud, så lover vi å komme med rask tilbakemelding. Du får alltid en fastpris på prosjektet, slik at du ikke trenger å være bekymret over uforutsette utgifter. Med MalerOslo på laget er du sikret forutsigbarhet og ryddige forhold.

Et malt hus

Tips for å male gangen

Her er noen gode råd og tips når det gjelder valg av malingstype for gang og korridor:

Tenk på lysforholdene i gang og korridor. Hvis det er lite naturlig lys, kan du velge lyse farger som reflekterer lyset og gjør rommet mer åpent og innbydende. Hvis det er mye naturlig lys, kan du velge mørkere farger som skaper kontrast og dybde.

Vurder å bruke ulike malingsprodukter og teknikker for å skape variasjon og interesse i gang og korridor. Du kan for eksempel bruke en matt maling på veggene og en blank maling på listene, eller male en vegg i en annen farge eller mønster enn de andre veggene.

Ta hensyn til slitasje og vedlikehold i gang og korridor. MalerOslo sørger for å benytte riktig malingstype på listverk, rekkverk, vegger og tak slik at overflatene ikke bare ser bra ut, men også tåler daglig bruk i årevis.

Et malt hus

Maling av gang og korridor - malertjenester

Ved å benytte MalerOslo kan du være sikker på at malingen av gangen blir profesjonelt utført av malere med lang erfaring fra en lang rekke prosjekter. Sjekk referansene våre for eksempler på prosjekter. Vi hjelper deg både med å planlegge, forberede og utføre malerarbeidet i gang og korridor.

Vi deler gjerne av vår ekspertise, og kommer med råd og innspill om hvilke malingsprodukter, farger og teknikker som passer best til ditt prosjekt. Når du bestiller malertjenester fra MalerOslo kan du være sikker på at malerarbeidet blir gjort raskt, trygt og kvalitetsmessig, slik at du får et flott resultat som varer lenge.

Etter at arbeidet er utført gjør vi en sluttbefaring sammen med kunden, og gir råd om hvordan man best vedlikeholder overflatene over tid.

Et malt hus

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss