Et malt hus

Male kjøkken og kjøkkenfornying

Har du lyst på et nytt kjøkken uten å måtte punge ut med en formue for å skifte innredningen? Da bør du vurdere å male kjøkkenet i stedet. Det er en effektiv og rimelig måte å gi kjøkkenet et helt nytt utseende, og du kan velge akkurat den fargen og stilen du ønsker.

93 93 77 99
Bla nedover

Kjøkkenet er et av rommene i boligen som blir brukt mest og hvor det er mest slitasje.

Det er derfor ekstra viktig å sørge for kvalitetsmessig utførelse av arbeidet med tanke på forarbeid, grunning og valg av riktig malingstype. Det å male kjøkken er ofte mye mer krevende enn å male vanlige overflater som vegger.

MalerOslo har lang erfaring med kjøkkenfornying, og har hjulpet utallige kunder med å male kjøkkenet opp gjennom årene. Vi har ekspertisen du trenger for å male kjøkkenet på en profesjonell måte, slik at du får et flott resultat som kommer til å vare i mange år.

Gjennom tett kommunikasjon med kunden gir vi anbefalinger om valg av farge og type maling, slik at du får et resultat som er perfekt tilpasset dine egne ønsker og ideer.

Et malt hus Et malt hus

Effektiv og rimelig kjøkkenfornying

Det å male kjøkkenfronter er en smart investering hvis du har et kjøkken med slitte overflater, men som ellers er i god stand. Det er ingen grunn til å skifte ut selve interiøret, når du med profesjonell hjelp kan sørge for at kjøkkenet får et forfriskende nytt utseende med nye malingsstrøk.

Du kan også skape et mer personlig og unikt kjøkkendesign siden du står helt fritt til å velge farger som passer perfekt til din egen smak og stil.

Vi har lang erfaring med å male kjøkken, og kan vise til en rekke fornøyde kunder med referanser bekrefter både høy kvalitet og service. Vi tilbyr gratis befaring, slik at vi sammen kan finne frem til en best mulig løsning for kjøkkenet ditt.

Vi deler gjerne tips og inspirasjon når det gjelder fargevalg og malingstype, men det er alltid kunden som sitter i førersetet og gjør det endelige valget. Ved å tilby fastpris på prosjektet får du full oversikt over kostnadene, slik at du ikke trenger å være bekymret over uforutsette utgifter. Med MalerOslo på laget er du sikret ryddige forhold og forutsigbarhet.

Et malt hus

Male kjøkken - hva slags type maling?

Når du skal velge maling til kjøkkenet, er det flere ting du bør tenke på. Det viktigste er at malingen er slitesterk og tåler å bli vasket, siden kjøkkenfrontene er utsatt for søl og fett. Du bør også velge en maling som passer til materialet på frontene dine, enten det er heltre, laminat eller andre materialer.

En annen ting du bør vurdere når du skal male kjøkken er om du vil ha en matt eller glansfull overflate. Dette er delvis et spørsmål om smak, men det har også mye å si for hvor lett overflaten er å holde ren. En glansfull overflate er glattere, og derfor enklere å holde ren. En matt overflate kan gi et mer moderne og elegant uttrykk, men kan kreve mer vedlikehold.

MalerOslo har erfaringen og ekspertisen du trenger for et perfekt resultat når det gjelder kjøkkenmaling. Kontakt oss i dag slik at vi sammen kan finne frem til en best mulig løsning for å male kjøkkenet ditt.

Et malt hus

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss