Et malt hus

Male rekkverk ute? – overlat jobben til MalerOslo

Å male rekkverk er en viktig del av vedlikeholdet av boligen. Ikke bare forbedrer det utseendet på huset, men det beskytter også treverket mot vær og vind og forlenger levetiden.

Har du et utslitt rekkverk ute som trenger litt omsorg, kan du stole på at MalerOslo får jobben fagmessig utført. Vi har ekspertisen som gjør at treverket får den riktige behandlingen slik at du får et varig og flott resultat som forebygger fremtidig slitasje.

93 93 77 99
Bla nedover

Grundig forarbeid

Å male rekkverk er en viktig del av vedlikeholdet av boligen. Ikke bare forbedrer det utseendet på huset, men det beskytter også treverket mot vær og vind og forlenger levetiden.

Et malt hus

Rengjøring

MalerOslo gjør alltid en grundig rengjøring av rekkverket ved å fjerne skitt, sopp, alger eller annen skitt som har satt seg fast i årenes løp.

Sjekk for skader

Inspeksjon er viktig. Vi ser etter råte, sprekker eller løse deler. Eventuelle skader bør repareres før vi setter i gang med maling ved å bytte ut skadet treverk for å sikre et mest mulig varig resultat.

Løs maling

Vi sørger alltid for å skrape vekk løse malingsflak, for deretter å skrubbe overflaten med fint sandpapir eller en stålbørste.

Maskering

Maskeringstape og plast benyttes for å dekke overflater du ikke ønsker å male, som nærliggende vegger eller blomsterbed.

Et malt hus Et malt hus

Valg av type maling og farge for rekkverk

Når forarbeidet er unnagjort, er det på tide å velge riktig maling. For å male rekkverk ute er det vanlig å benytte utendørs trebeis eller maling. Dette er viktig å ta med i vurderingen:

Et malt hus

Type maling

Trebeis er flott for å bevare treets naturlige utseende, mens maling gir deg mer fargekontroll. Vi benytter kun kvalitetsmaling som er egnet for utendørs bruk og som beskytter mot værforholdene i området ditt.

Farge

Velg en farge som passer til stilen på huset ditt og omgivelsene. Husk at mørkere farger kan absorbere mer solvarme, mens lysere farger kan holde treverket kjøligere. Vi kommer gjerne med råd og tips.

Kvalitet

Ved å benytte MalerOslo kan du være sikker på at det benyttes høykvalitetsmaling eller beis som gir god dekning og langvarig beskyttelse. Dette vil spare deg for fremtidig arbeid og kostnader.

Påføring av maling på rekkverk

Når vi sammen med kunden har valgt malingstype og farge, er det på tide å begynne å male rekkverket. MalerOslo har alltid fokus på høy kvalitet i utførelsen:

Et malt hus

Riktig temperatur

Vi unngår å male i ekstrem varme eller kulde. Ideell temperatur for utendørsmaling er vanligvis mellom 10°C og 30°C.

Bruk av riktig verktøy

En god pensel eller rulle er nøkkelen til en jevn finish. Våre fagfolk har lang erfaring og vet hva slags utstyr som passer til hver enkelt jobb.

Riktig retning

VVed å male i treets naturlige retning, sørger vi for en flott og jevn overflate.

To strøk

To tynne strøk er bedre enn ett tykt strøk. Vi lar alltid det første strøket tørke helt før vi påfører det andre. Dette gir bedre dekning og beskyttelse.

Et malt hus
Et malt hus

Å male rekkverk ute er en viktig del av vedlikeholdet på boligen. Ved å gjøre grundig forarbeid, velge riktig maling og benytte riktig påføringsteknikk kan du være sikker på at MalerOslo får jobben gjort nøyaktig, innenfor budsjett og tidsramme.

93 93 77 99

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss