Fra dekke.
Til dekke.

Vårt team består av hardt arbeidende, unge, muntre og energiske proffer med et øye for detaljer. Teamet ledes av Korneliusz Olejarz i selskapet MALER OSLO AS registrert hos Organisasjonsnummer 929 076 567.

Vi verdsetter mest av alt respekt for menneskene og fortreffelighet. Disse grunnleggende verdiene er grunnlaget for vår tjeneste. Fra disse verdiene kommer hver beslutning vi tar og tiltak vi gjør.

Vår misjon er derfor å gi et hus maleri tjeneste som dekker mer enn bare maleri. Vi tar vare på alle andre aspekter i den profesjonelle prosessen med ting som inspeksjon og råd, gjennom shopping, transport og forberedelse til rydding.

over 200
malte hus

Erfaring kommer med praksis. Vi er på det punktet hvor vi kan dra nytte av våre ferdigheter og nyeste kunnskap for å tjene deg med råd og service.
Nysgjerrig på hvordan arbeidet vårt ser ut?

Realiseringer

over 9
år med å dekke

Den tiden brukes på å male hus og interiør bare i Norge. I løpet av denne tiden gjorde vi mange kunder fornøyde.
Hvert eneste år vokser gruppen av våre kunder.
Nysgjerrig på hva folk sier om oss?

Referanser
Praktisk og kvalitetsorientert interiør- og husmalingstjeneste<br>i og rundt Oslo Praktisk og kvalitetsorientert interiør- og husmalingstjeneste<br>i og rundt Oslo

Praktisk og kvalitetsorientert interiør- og husmalingstjeneste
i og rundt Oslo

Vårt mål er ikke bare å male dekke hjemmet ditt så nøyaktig som mulig, men med minst mulig av din oppmerksomhet. Det er mange ting rundt å male seg selv - fra beregninger, riktig type/mengde verktøy og forsyninger valg, gjennom kjøp og sikker transport, opp til vasking, erstatte planker, kitting, skraping eller avfallshåndtering. Vi ønsker å ikke bare ta maling ut av tankene dine, men alt sammen. Derfor får du tilpasset service av maling som tar hensyn til alt rundt.

Sjekk hva vi tilbyr som en full maling service:

Inspeksjon, råd og forslag på stedet

Vi har mer enn 9 års erfaring med å male hus og interiør utelukkende i Norge. Vi vil hjelpe deg med å måle og beregne, velge de beste tiden, arbeidsomfanget, teknikkene, forsyningstyper og merker. Kunnskapen er for å skreddersy det mest egnede tilbudsforslaget.

Shopping, transport og forberedelse

La oss kjøpe og ta med alt som trengs for å male dekke huset ditt enten det er en vaskevæske, børste, papir for å dekke, akrilic tetningsmasse, glittemasse, grunning eller maling. Vi kan også håndtere en busk rundt vegger, ta av et husnummer eller en takrenne.

Vasking, utskifting, kitting, maling og rydding

Riktig overflateforberedelse er viktig for oss. Før vi legger en børste på veggen, vasker vi hele overflaten, desinfiser og skraper gamle malings- og luftbobler. Når vi endelig maler, gjør vi det veldig presist og forsiktig. Etterpå rydder vi opp på arbeidsplassen.

Praktisk og kvalitetsorientert interiør- og husmalingstjeneste<br>i og rundt Oslo Praktisk og kvalitetsorientert interiør- og husmalingstjeneste<br>i og rundt Oslo

Vi samarbeider med

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss