Fra dekke.
Til dekke.

Vårt team består av hardt arbeidende, unge, muntre og energiske proffer med et øye for detaljer. Teamet ledes av Korneliusz Olejarz i selskapet MALER OSLO AS registrert hos Organisasjonsnummer 929 076 567.

Vi verdsetter mest av alt respekt for menneskene og fortreffelighet. Disse grunnleggende verdiene er grunnlaget for vår tjeneste. Fra disse verdiene kommer hver beslutning vi tar og tiltak vi gjør.

Vår misjon er derfor å gi et hus maleri tjeneste som dekker mer enn bare maleri. Vi tar vare på alle andre aspekter i den profesjonelle prosessen med ting som inspeksjon og råd, gjennom shopping, transport og forberedelse til rydding.

over 250
malte hus

Erfaring kommer med praksis. Vi er på det punktet hvor vi kan dra nytte av våre ferdigheter og nyeste kunnskap for å tjene deg med råd og service.
Nysgjerrig på hvordan arbeidet vårt ser ut?

Realiseringer

over 12
år med å dekke

Den tiden brukes på å male hus og interiør bare i Norge. I løpet av denne tiden gjorde vi mange kunder fornøyde.
Hvert eneste år vokser gruppen av våre kunder.
Nysgjerrig på hva folk sier om oss?

Referanser
Et kvalitetsbevisst malerfirma i Oslo med kunden i fokus Et kvalitetsbevisst malerfirma i Oslo med kunden i fokus

Et kvalitetsbevisst malerfirma i Oslo med kunden i fokus

Når du engasjerer MalerOslo, kan du være sikker på at jobben blir gjort av kvalifiserte malere med fokus på grundighet og kvalitet i alle ledd. Vi er et malerfirma i Oslo med lang erfaring innen alle typer malertjenester, og du kan forvente konkurransedyktige priser, høy kompetanse og kvalitetssikring.

Fra å male hus utvendig og innvendig til store prosjekter for næringsbygg og bygårder, får vi malerjobben effektivt og kvalitetsmessig utført. Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Befaring og prisoverslag

Vi har mer enn 9 års erfaring med å male hus og interiør utelukkende i Norge. Vi vil hjelpe deg med å måle og beregne, velge de beste tiden, arbeidsomfanget, teknikkene, forsyningstyper og merker. Kunnskapen er for å skreddersy det mest egnede tilbudsforslaget.

Materialer og forberedelser

La oss kjøpe og ta med alt som trengs for å male dekke huset ditt enten det er en vaskevæske, børste, papir for å dekke, akrilic tetningsmasse, glittemasse, grunning eller maling. Vi kan også håndtere en busk rundt vegger, ta av et husnummer eller en takrenne.

Vasking, sliping og maskering

Riktig overflateforberedelse er viktig for oss. Før vi legger en børste på veggen, vasker vi hele overflaten, desinfiser og skraper gamle malings- og luftbobler. Når vi endelig maler, gjør vi det veldig presist og forsiktig. Etterpå rydder vi opp på arbeidsplassen.

Et kvalitetsbevisst malerfirma i Oslo med kunden i fokus Et kvalitetsbevisst malerfirma i Oslo med kunden i fokus

Vi samarbeider med

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss