Utvendig malerarbeid og andre tjenester

Kontakt oss i dag for prisoverslag for utvendig malerarbeid i Oslo og omegn, inkludert Bærum, Lillestrøm, Sandvika, Kolbotn, Oppegård og Asker.

93 93 77 99 Våre tjenester
Et malt hus
Et malt hus

På tide å friske opp med ny beis på terrassen,
eller kanskje du ønsker ny farge på huset?

MalerOslo står parat til å hjelpe deg med utvendig malerarbeid i Oslo og omegn, uansett størrelse på oppdraget. Vi har den nødvendige ekspertisen, erfaringen og stå-på-viljen for å imøtekomme dine spesifikke behov, og kan vise til en lang rekke referanser fra fornøyde kunder.

Utvendig malerarbeid

I tillegg til å male hus utvendig, tilbyr MalerOslo en rekke typer utvendig malerarbeid, som f.eks. maling av gjerde, terrasse, tak og rekkverk. Enten jobben er liten eller stor kan du stole på at jobben blir kvalitetsmessig utført til en god pris.

Et malt hus

Male hus

MalerOslo er et trygt og sikkert valg når det gjelder utvendig maling av hus, enten det gjelder enebolig, rekkehus, næringsbygg eller garasje. Vi har lang håndverksmessig erfaring og omfattende teknisk ekspertise slik at du kan være sikker på at jobben blir effektivt og kvalitetsmessig gjort. Alle kunder får samme profesjonalitet, service og kvalitet på utført arbeid.

93 93 77 99 Lære mer
Et malt hus

Male tak

Hvis taket ditt trenger en vask og et malingsstrøk, så lønner det seg å få jobben gjort før fuktighet og frostsprenging gjør alvorlig skade. Spesielt dersom du ser at taksteinen er slitt eller falmet eller metalltaket flasser, så er det på tide å sette inn tiltak. Vi i MalerOslo har lang erfaring med å male en rekke typer takoverflater, og kan garantere deg at jobben blir gjort på riktig måte slik at du får et flott resultat som vil vare i mange år.

93 93 77 99 Lære mer
Et malt hus

Beise terrasse

Selv den mest nedslitte terrassen kan bli fin igjen med profesjonell hjelp. Frisk opp treplattingen med nye strøk beis. Ved hjelp av grundig forarbeid og to strøk med terrassebeis av høy kvalitet sørger vi for å gi nytt liv til gammelt og slitt treverk.

93 93 77 99 Lære mer
Et malt hus

Male rekkverk

Begynner maling å flasse av rekkverket? Utendørs treverk trenger pleie, og MalerOslo sørger for oppfriskende malingsstrøk enten det gjelder trapp rekkverk eller fornyelse av terrassen. Vi har ekspertisen som gjør at treverket får den riktige behandlingen, slik at vannet ikke trenger inn og du får et varig og flott resultat.

93 93 77 99 Lære mer

Male gjerde og stakitt

Gjerdet er spesielt utsatt for forurensing, mugg og regn, da det ofte står relativt ubeskyttet for vær og vind. Gi gjerdet ditt nytt liv med slitesterke og trebeskyttende malingsstrøk slik at det danner en fin ramme rundt tomten.

93 93 77 99 Lære mer

Andre utvendige tjenester

I tillegg til utvendig malerarbeid tilbyr MalerOslo et komplett spekter av tjenester for å fornye og friske opp utseendet på boligen din. Her er et utvalg av oppdragene vi tilbyr:

Fasadevask takvask og vindusvask

Vi har lang erfaring med utvendig maskinvask av alle typer fasader, tak og vinduer.

Muggsanering

Få profesjonell hjelp til å rense vekk og drepe muggsoppen.

Pussing av mur

Vi sørger for reparasjon og vask, samt overflatebehandling av mur.

93 93 77 99 Lære mer

Hvorfor benytte profesjonell maler for utvendig malerarbeid?

Utvendig malerarbeid er helt essensielt når det gjelder det grunnleggende vedlikeholdet for å ta vare på boligen din. Spesielt i bynære strøk rundt Oslo, hvor forurensing og smuss ofte fører til ekstra slitasje på den utvendige kledningen. Profesjonelt utført malerarbeid er derfor en investering som gjør at du forebygger skader, og øker verdien på boligen på lang sikt.

Her er noen av fordelene med å benytte et profesjonelt malerfirma:

Et malt hus

Langsiktig investering

MalerOslo sørger for profesjonell behandling av treverket når det gjelder grundig forarbeid, bruk av kvalitetsprodukter, og riktig teknikk ved påføring av maling og beis. Ved hjelp av høy håndverksmessig kvalitet på utført arbeid får du et fantastisk resultat som forlenger levetiden på fasaden med mangfoldige år.

Kompetanse og erfaring

Våre malere har kunnskapen og ferdighetene som kreves for å håndtere ethvert utvendig malingsprosjekt, uansett kompleksitet. Vi forstår de unike utfordringene som er knyttet til å male ulike overflater og fasader, noe som gjør at du er garantert et perfekt resultat.

Tids- og kostnadseffektivitet

Det å male selv kan fort bli tidkrevende og kostbart, spesielt ved bruk av feil teknikk eller feil malerprodukt. Ved å overlate malerjobben til fagfolk sparer du verdifull tid og minimerer risikoen for feil. I det lange løp vil det som oftest lønne seg å benytte fagfolk for jobben.

Snakk med oss

Du er for det meste velkommen til å stille spørsmål, komme med tvil og informasjon. Ikke nøl og ta gjerne kontakt med oss. Velg den beste måten å kontakte oss på, det er telefonsamtale, tekstmelding, e-post eller elektronisk skjema.

Kontakt oss